Aanmelden als zzp’er, zo werkt het!

  • Neem 5 minuten en vul het aanmeldformulier in (wanneer, waar en hoe wil je ingezet worden). Je uploadt je foto, VOG, diploma (cv is niet nodig, je bent immers zzp’er!). Ook is er een mogelijkheid om naast je inschrijving een booking tool, website, logo en tips aan te vragen.
  • Vervolgens krijg je een offerte (dan heb je de afspraken zwart op wit) toegestuurd die je online dient goed te keuren.
  • Ondertussen word je profielpagina alvast aangemaakt. Na goedkeuring van de offerte volgt de factuur. Na betaling, krijg je toegang tot je persoonlijke- en Flexleerkracht-bestanden middels een beveiligde link. Zo voldoen wij aan de  Privacyverklaring waarbij je zowel recht op inzage als recht op aanpassing/verwijdering hebt.

  • Zodra een school behoefte heeft aan jouw inzet zal de school contact met je opnemen op de manier die je aangeeft op je profielpagina. Je spreekt zelf af hoe en wat. Flexleerkracht.nl adviseert een reëel uurtarief tussen de 55 en 65 euro per uur (excl. btw). Scholen kennen deze bedragen en ik wil je vragen om hier rekening mee te houden. Het platform, en uiteindelijk het onderwijs, is niet geholpen met zzp’ers die hogere bedragen vragen. Als je dat wil, mag dat uiteraard, maar dan graag los van dit platform.
  • Je kunt gebruik maken van de modelovereenkomst en stuurt na afloop van je inzet de factuur naar de school. Flex-Onderwijs blijft hier bewust buiten, dit scheelt de school en de zzp’er geld dat zo in het onderwijs kan blijven.