Sjoerd Nijenhuis

EMAIL 0619500330

 

V.O.G
Diploma

Werkgebied

Gelderland, Utrecht, Noord Brabant, Flevoland, Overijssel (Ik wil graag binnen een uur reistijd blijven. 6921ST, Duiven, Gelderland)

Werkdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Inzet

Eventmanager, Leerling coaching, Leerling begeleiding, Leerkracht coaching, Leerkracht ondersteuning, Les overnemen, Ziektevervanging (verlof)

Tags

Onderbouw, Middenbouw, Bovenbouw, Gym (bevoegd), ICT, Social media, Sociale vaardigheid, Websitebeheer

2 berichten voor "Sjoerd Nijenhuis"

  1. Carin Rommers
    Carin Rommers 10 maanden ago .

    Sjoerd heeft een vriendelijke uitstraling en weet de kinderen op een duidelijke manier te ondersteunen. De kinderen hadden vrij snel het gevoel dat hij hen al langer lesgegeven had. Na afloop deelt hij zijn ervaring en observaties met de eigen leerkracht zodanig dat de leerkracht de volgende dag weer verder gaat als waar Sjoerd gebleven is. Wij maken graag nog vaker gebruik van zijn diensten.

  2. Astrid Duyff, directeur a.i.
    Astrid Duyff, directeur a.i. 7 maanden ago .

    Sjoerd is een goede leerkracht die weet wat hij met de leerlingen wil bereiken, zowel op cognitief- als op pedagogisch gebied. Daarbij is hij een open en prettige persoon, die afstemming met de school zoekt en vindt. Waar nodig vraagt hij hulp aan collega’s. Hij komt afspraken na en je kunt op hem rekenen. Een professionele teamspeler dus en een genot om mee samen te werken!

Deel je ervaring