Pamela van Walbeek

WEBSITE EMAIL 0683795616


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Met 20 jaar ervaring, humor, flexibiliteit, kennis, inzet, enthousiasme en goed contact met de leerlingen werk ik met veel plezier in het onderwijs. Nieuwe uitdagingen en met 1 dag in de week keuzevrijheid heb ik een week vol met de actie waar ik veel energie van krijg!

Dagen

Maandag

Werkgebied

Rond de 60 km vanuit Lelystad

Inzet

  • Advies
  • Coaching leerling, leerkracht, team
  • Inval per uur, dag, week
  • Les overnemen Onderbouw, Middenbouw, Bovenbouw, gym (bevoegd)
  • Ondersteuning leerkracht, IB, directie
  • Themadag: film, kunst, sociale vaardigheden, sociale media, sport
  • Overig: Naast mijn werk als coach, leerkracht en gedragscoördinator ben ik 1 dag per week inzetbaar voor verschillende uitdagingen!

Deel je ervaring