Nienke Hermeler-de Boer


WEBSITE EMAIL 0619842707


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben geef ik nu vanuit mijn eigen praktijk diverse trainingen en begeleiding zoals de waardevolle Ik Leer Leren training ter voorbereiding op de brugklas, individuele leerbegeleiding rekenen, spelling & begrijpend lezen en huiswerkbegeleiding. Hiernaast ben ik kinder- en pubercoach. Ik wil de binding met het onderwijs niet verliezen en graag een helpende hand bieden door af en toe voor een groepsleerkracht in te vallen. Ik ben flexibel en heb ervaring in alle bouwgroepen.

Dagen

Dinsdag, woensdag, donderdag

Werkgebied

Max 25 km rondom Hoorn

Inzet

  • Advies
  • Coaching leerling
  • Inval per uur, dag, week
  • Les overnemen onderbouw, middenbouw, bovenbouw
  • Ondersteuning leerkracht, IB, directie
  • Themadag sociale vaardigheden
  • Overig Ziektevervanging, projectmatige inzet, bijles, leesonderwijs, training leren leren

Deel je ervaring