Manon van Herwijnen


WEBSITE EMAIL 0647678766


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Vanaf 1997 werkte ik zonder onderbreking 17 jaar lang met veel plezier en toewijding als leerkracht in het speciaal (SO en VSO) en basisonderwijs. Daarna heb ik me samen met mijn man gericht op de internationale onderwijsprojecten. Ik kom op veel scholen, maar mis te vaak het directe contact met leerlingen en collega’s.
Graag verbind ik me daarom voor langere tijd aan een school. Ik ben niet de juiste persoon voor losse dagen of weken invalwerk. Liefst begeleid ik meerdere weken of maanden een vaste groep leerlingen, na een kennismaking met collega’s en de school. Alleen op die manier kan ik alle verantwoordelijkheden op me nemen die ik gewend ben en die horen bij mijn taken als professioneel leerkracht en collega binnen een team. Wie weet kom ik na een start als zzp-er een school tegen waar ik graag wil blijven.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Werkgebied

Straal van 45 km rondom Dieren

Inzet

  • Advies
  • Coaching leerling, team
  • IB
  • Inval per maand
  • Les overnemen middenbouw, bovenbouw, gym (bevoegd)
  • Ondersteuning leerkracht, directie
  • Themadag kunst, sociale vaardigheden
  • Overig Veel ervaring met het organiseren en ontwerpen van internationale projecten en reizen voor leerlingen en docenten.

Deel je ervaring