Kim de Mos


WEBSITE EMAIL 0646690093


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Ik ben 5 jaar werkzaam als schoolleider en heb daarvoor 11 jaar voor alle klassen gestaan. Als startende ondernemer wil ik het onderwijs op welke manier dan ook blijven steunen, dus ik ga graag af en toe voor de klas! Ik kan snel schakelen, zie wat er nodig is en voel me snel thuis binnen een team. Ik weet veel van kinderen die meer nodig hebben dan het reguliere lesaanbod en kan daarop goed anticiperen.

Dagen

Dinsdag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

Utrecht

Inzet

  • Advies
  • Coaching leerkracht, team
  • Inval per uur, dag, week
  • Les overnemen onderbouw, middenbouw, bovenbouw, gym (bevoegd)
  • Ondersteuning leerkracht, IB, directie
  • Overig studiedagen

Deel je ervaring