Jan-Willem Duim

Werkgebied

Heel Amsterdam incl. IJburg en Diemen.

Werkdagen

Maandag, Dinsdag. Donderdag. Vrijdag

Inzet

Eventmanager, Leerling coaching, Leerling begeleiding, Leerkracht coaching, Leerkracht ondersteuning, Les overnemen, Projectmatig, Ziektevervanging (verlof)

Tags

Middenbouw, Bovenbouw, Lezen, Rekenen, Taal, ICT, Programmeren, Social media, Klassenorganisatie, Beleidsplannen, Ontwikkelplannen, Leerlingvolgsysteem, Websitebeheer

2 berichten voor "Jan-Willem Duim"

 1. Ivica Timman
  Ivica Timman 5 maanden ago .

  Jan-Willem heeft een aantal dagen bij ons invalwerk gedaan. Hij heeft door zijn open houding meteen goed contact met de kinderen en het team. Jan-Willem toont initiatief en staat als een ervaren kracht voor de groep. Na afloop schrijft hij een korte overdracht en vertelt als zijn werk erop zit. Een fijne meester die toegankelijk is voor de kinderen.

 2. Jaap Pasmans
  Jaap Pasmans 4 maanden ago .

  Jan Willem heeft op de 8e Montessorischool een hele werkdag geholpen. Het doel van hem en ons was directe werkdrukverlaging voor onze leerkrachten. Hij heeft vier groepen steeds een uur overgenomen en de leerlingen enthousiast en bekwaam geholpen bij het zelfstandig werken. De leerkrachten hadden zo even de handen vrij om Zien in te vullen.
  Daarnaast heeft Jan Willem ons met raad en daad geholpen bij het opstarten van de dyslexie software voor onze eindtoets.
  Van alle markten thuis!

Deel je ervaring