Jan-Willem Duim

BOOKEN WEBSITE EMAIL 0624456994


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Onderwijsbevoegd sinds 2004. Ervaring met moeilijk lerend en moeilijk opvoedbaar in Amsterdam West. Geïnteresseerd in gepersonaliseerd leren. ICT vaardig tot op adviserend niveau. Beschikbaar voor allerlei klussen waarmee ik de leerkracht en/of de school kan ontlasten. Tarieven variëren tussen de 55 en 65 euro per uur (afhankelijk van de opdracht en de tijdsduur)

Dagen

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

Heel Amsterdam incl. IJburg en Diemen.

Inzet

 • Advies
 • Coaching leerkracht
 • Inval per uur, dag, week
 • Les overnemen middenbouw, bovenbouw
 • Ondersteuning leerkracht
 • Themadag biologie, dans, film, kunst, internet, muziek, sociale vaardigheden, sociale media, sport, techniek

2 berichten voor "Jan-Willem Duim"

 1. Ivica Timman
  Ivica Timman 11 maanden ago .

  Jan-Willem heeft een aantal dagen bij ons invalwerk gedaan. Hij heeft door zijn open houding meteen goed contact met de kinderen en het team. Jan-Willem toont initiatief en staat als een ervaren kracht voor de groep. Na afloop schrijft hij een korte overdracht en vertelt als zijn werk erop zit. Een fijne meester die toegankelijk is voor de kinderen.

 2. Jaap Pasmans
  Jaap Pasmans 10 maanden ago .

  Jan Willem heeft op de 8e Montessorischool een hele werkdag geholpen. Het doel van hem en ons was directe werkdrukverlaging voor onze leerkrachten. Hij heeft vier groepen steeds een uur overgenomen en de leerlingen enthousiast en bekwaam geholpen bij het zelfstandig werken. De leerkrachten hadden zo even de handen vrij om Zien in te vullen.
  Daarnaast heeft Jan Willem ons met raad en daad geholpen bij het opstarten van de dyslexie software voor onze eindtoets.
  Van alle markten thuis!

Deel je ervaring