Ivar Jansen van Gaalen

EMAIL 0647046657


V.O.G.
Diploma

Korte beschrijving

Met mijn ervaring in verschillende type onderwijs en mijn flexibele houding, ben ik makkelijk inzetbaar binnen allerlei scholen. Ik ben een betrokken meester en hou van een grapje op zijn tijd. Kinderen kind laten zijn en op een positieve manier met elkaar omgaan. Daarna komt leren, samenwerken en uitdaging zoeken. De leerkracht heeft hierin een cruciale rol. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en goed in hun vel zitten.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

Regio Hilversum, Almere, Amsterdam, Utrecht etc.

Inzet

  • Advies
  • Inval per uur, per dag/week, per maand
  • Les overnemen Middenbouw, Bovenbouw, gym (bevoegd)
  • Ondersteuning Ondersteuning leerkracht
  • Themadag sport

Deel je ervaring