Ila van der Pouw


WEBSITE EMAIL 0653426511


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Ik ben jeugdtheatermaker en part time leerkracht in het basisonderwijs. In de drukke theatermaanden speel ik in de middenzalen van de theaters in Nederland en België en elk jaar ook minstens 1 keer op festivals in China. Daarnaast ben ik al vele jaren part-time invaller op verschillende basisscholen rond Alkmaar. Van groep 1 t/m groep 8. Mijn voorkeur is de onder- en middenbouw. Ik heb op Montessorischolen gestaan, een Freinetschool, in groep 1 en 2 en in (mijn favoriete groepen) 5 en 6 in Bergen, Castricum, Schoorl en Alkmaar. In de maanden juni en juli doe ik, dankzij mijn theaterachtergrond, al een aantal jaren de regie, voorbereiding en coaching voor groepen 8 voor hun eindmusical. Met veel succes

Dagen

Maandag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

Regio Alkmaar

Inzet

  • Coaching leerling, leerkracht
  • Inval per dag, week
  • Les overnemen onderbouw, middenbouw
  • Ondersteuning leerkracht, directie
  • Themadag film, kunst, sociale vaardigheden, dans

Deel je ervaring