Esther Peters-Nikkels


AGENDA EMAIL 0639000380


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Ik werk graag met jonge kinderen omdat dat altijd blijft verrassen. Ook zorg ik voor een fijne sfeer in de groep en heb ik oog voor het individuele kind. Ik heb meer dan 10 jaar een eigen kleutergroep gehad en vind het leuk om met de kinderen te werken aan een thema en zing graag liedjes. Ook heb ik ervaring in groep 3 waar ik veel energie krijg van het leren lezen, schrijven en veel meer.

Voor vervanging van een leerkracht vraag ik een uurtarief van 65 euro. Het uurtarief is afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u mij inhuurt. Ik stuur u graag de tarieven en voorwaarden van Leerkracht Esther.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

Haarlem, Heemskerk, Hoofddorp, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en omgeving

Inzet

  • Coaching leerling
  • Inval per uur, dag, week
  • Les overnemen onderbouw, middenbouw
  • Ondersteuning leerkracht, IB, directie

Deel je ervaring