Catharina Ronkes Agerbeek

EMAIL 0643064442


VOG en diploma zijn op te vragen bij de zelfstandige.

Korte beschrijving

Beschrijving: Al sinds mijn 18e werk ik met kinderen, waaronder ook kinderen met gedrags- en/of leerproblemen. Na de PABO heb ik mij verder ontwikkeld in Speciale onderwijsbehoeften en onderwijskunde. In mijn praktijk werk ik vanuit de visie talent te gebruiken om moeilijkheden te overwinnen. Dit heeft al veel succesverhalen opgeleverd in de begeleiding van kinderen en jongeren.
Verder heb ik veel gereisd, ook met mijn eigen kinderen, met een rugzak door alle werelddelen. Deze ervaring draagt er toe bij dat ik kinderen een breder wereldbeeld meegeef wanneer ik voor de klas sta.

Dagen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Werkgebied

9269TD tot 150km

Inzet

  • Advies
  • Coaching leerling
  • IB
  • Inval per uur, dag, week
  • Les overnemen onderbouw, middenbouw, bovenbouw
  • Ondersteuning leerkracht, IB, directie
  • Themadag biologie, sociale vaardigheden
  • Overig Persoonlijke ontwikkeling (bovenbouw)

Deel je ervaring