Inval bij uitval, inval voor uitval

Via Flexleerkracht zijn zelfstandigen samen de generalist, de alleskunner. De oplossing bij uitval, liever nog vóór uitval, is binnen handbereik. Vanaf nu is er een alternatief voor invalpoules, uitzendbureaus, detacheerders, interimbureaus. Vanuit autonomie, competentie en beschikbaarheid, zonder tussenpartij.

Goed voor het onderwijs

Om verschillende redenen is zzp-schap in het onderwijs een meerwaarde.
  • De stille reserve zal weer voor het onderwijs kiezen. 35.000 van de stille reserve is zzp'er én onderwijsbevoegd.
  • Het onderwijs heeft meer onderwijsbevoegden ter beschikking.
  • Het huidige personeel kan nu naar eigen wens worden ondersteund. Tijdelijk en vanuit autonomie.

Wetgeving en kosten

Zolang schijnzelfstandigheid wordt voorkomen, mogen zzp'ers ingezet worden. Ook in het onderwijs. Om kosten voor het onderwijs te besparen, zijn Flexleerkrachten openbaar (lees: zonder kosten) te vinden voor interim-klussen. Zzp'ers betalen jaarlijks €49,95 excl btw. Hier komen geen extra kosten bij en het is fiscaal aftrekbaar. Geld wat niet van de school of zzp'er gevraagd wordt, kan zo in het onderwijs blijven. Flex-onderwijs is bewust een non-profitinitiatief, geen bemiddelaar of tussenpartij.

Kijk rustig rond en lees de informatie voor scholen of informatie voor zzp'ers. Duik in onze werkwijze, blogs en cijfers. Of lees wie wij zijn en wat men in de media over deze oplossing schrijft.